Novi "Terminator" stiže 29. avgusta

B. P.
Novi "Terminator" stiže 29. avgusta

LOS ANĐELES - Striming div "Netfliks" nakon što je objavio prvi trejler odredio je i zvanični datum premijere svoje animirane serije "Terminator Ziro".

U trejleru smo mogli vidjeti naučnika Malkoma Lija i njegovu djecu kako se suočavaju sa apokalipsom, prije nego što dođe putnik kroz vrijeme.

Naravno, u pitanju je žena iz budućnosti, tačnije iz 2022. godine, koja se vraća u 1997. kako bi spriječila vještačku inteligenciju "Skajnet" da okonča postojanje čovječanstva. Glasove likovima pozajmljuju Andre Holand, Timoti Olifant, Rozario Doson, En Daud i Sonoja Mizuno, a animacija djeluje zaista impresivno.

Uhvaćena između budućnosti i prošlosti žena vojnik poslata je kroz vrijeme da promijeni sudbinu čovječanstva. Pronalazi naučnika koji radi na novom sistemu vještačke inteligencije koji bi trebalo da se takmiči sa napadom "Skajneta", glasi zvanična najava serije. Serija "Terminator Ziro" je 10. dio ove čuvene franšize, koja do sada obuhvata šest filmova, igranu seriju "Hronike Sare Konor" i dvije neuspješne striming serije. "Netfliksov" anime imaće osam epizoda, a na striming dolazi premijerno 29. avgusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana