Nova sezona španske horor serije “Trideset novčića””

B. P.
Nova sezona španske horor serije “Trideset novčića””

MADRID - Druga sezona serije kultne španske serije “Trideset novčića”, biće premijerno prikazana 23. oktobra na “HBO Maks” striming platformi.

Hvaljeni majstor horora i trilera Aleks De La Iglesija, redatelj je i scenarista serije čija se radnja odvija u vrtoglavom svijetu u kojem ništa nije onakvo kakvim se čini i nikomu se ne može vjerovati.

-Nakon pada gradića Pedraze, u drugoj sezoni zatičemo oca Vergaru (Edvard Fernandez) i Elenu (Megan Montaner) zarobljene u dubinama pakla. U međuvremenu, u svijetu živih, utcajni vođa sekte Kristijan Barbarov (Pol Đijamati) kuje mračnu zavjeru da ponovno skupi trideset Judinih novčića za zlokobni sotonski ritual.  Dok bivši stanovnici Pedraze pokušavaju otkriti tajne misterije iza užasa koje su doživjeli u ropstvu sekte, otac Vergara sarađuje sa bivšim neprijateljima u strašnoj trci da spriječi uništenja i kraj svijeta - piše u najavi serije.

Prva sezona premijerno je prikazana 29. novembra 2020 uz sjajne kritike i visoku gledanost, što je dovelo do snimanja druge sezone koja ima osam epizoda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana