Nastavlja se invazija superheroja

B. P.
Nastavlja se invazija superheroja

SAN DIJEGO - Na aktuelnom “Komik-konu”, koji se održava u San Dijegu, studio “Marvel” i kompanija “Dizni” najavili su čitav niz filmova i serija ovog studija, poznatih i kao iz faze četvrta, peta i šesta “Marvelovog” kinematografskog univerzuma.

Projektima saradnje “Dizni/Marvel” ne nazire se kraj, pa je predstavljen prvi trejler filma “Crni panter: Vakanda zauvijek”, posljednjeg filma iz četvrte faze, koji stiže 11. novembra. Potom su predstavljeni filmovi “Čovjek Mrav i Osa: Kvantomanija”, koji će započeti petu fazu premijerom 17. februara 2023,  nakon čega slijede “Čuvari galaksije 3” u maju 2023, te “Kapetan Amerika: Novi svjetski poredak” 5. marta 2024. godine. Dotaknuta je i šesta faza, koja trenutno ima samo tri filma u produkciji, od ponovnog pokretanja “Fantastične četvorke” 8. novembra 2024. do filmova “Osvetnici : Dinastija Kang” 2. maja 2025. i osvetnici - Tajni ratovi” 7. novembra 2025. godine. Takođe, najavljen je i potpuno novi filmski projekat  “Marvels”, koji je zakazan za 28. jul 2023, te rimejk kultne vampirske priče “Blejd” i film “Gromovi”, koji je najavljen kao “Odred samoubica” u varijanti “Marvela”.

Najavljene su i serije koje će biti emitovane na striming servisu “Dizni+” i to: “Ona Hulk: Advokat” (17. avgust 2022), “Tajna Invazija”, “Eho”, druga sezona “Lokija”, “Gvozdeno srce”, “Agata” i “Dardevil: ponovo rođen”. Do sada je predstavljeno ukupno 17 projekata, a to je samo dio novog materijala koji će u sljedeće tri godine preplaviti bioskope i striming pod zaštitnim znakom “Marvela”.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana