Miloš Biković u novoj ruskoj seriji punoj eksplicitnih scena

B.P.
Miloš Biković u novoj ruskoj seriji punoj eksplicitnih scena

MOSKVA-Miloš Biković i ruska glumica Paulina Andrejeva tumače glavne uloge u novoj ruskoj seriji "The Chicks " (The Telki), zasnovanoj na istoimenom romanu nagrađivanog ruskog pisca Sergeja Minajeva.

Glavni junak ove priče je Moskovljanin Andrej Mirkin, predstavnik generacije dvadesetsedmogodišnjih stanovnika ruskih megalopolisa.

On u eri instant mesindžera, elektronskih cigareta i društvenih mreža vodi agenciju za odnose sa javnošću, a svoj uspjeh i ugodan život duguje ženama.

Radnja je smještena u enterijerima moskovskih noćnih klubova, šik restoranima, kancelarijama i spavaćim sobama, u kojima Mirkin traga za uspjehom i zadovoljstvom ne razmišljajući o tome koliko je tužih  života slomio na putu. Međutim, u jednom trenutku, sve oko njega počinje da se ruši i njegov život se pretvara u pakao, jer će ovaj harizmatični cinik morati da se suoči sa posledicama svojih postupaka.

U saopšenju za javnost stoji da je reč o žestokom ženskom trileru osvete u maniru Finčerovog ostvarenja "Iščezla", a sudeći po trejleru serija će obilovati eksplicitnim i uznemirujućim scenama. Pored Bikovića i Andrejeve u seriji igraju Ljubov Aksenova, Oksana Akinšina, Viktorija Tolstoganova i drugi. Režiju potpisuje Marija Agranovič. Premijera je zakazana za 24. februar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana