Mel Gibson se sreo sa novim “Pobješnjeljim Maksom”

Tanjug
Mel Gibson se sreo sa novim “Pobješnjeljim Maksom”

Mel Gibson, proslavljeni tumač antiheroja Maksa u serijalu “Pobješnjeljim Maks”, došao je u Los Anđeles na svjetsku premijeru “Autoputa bijesa”, prvog novog filma sa tim likom poslije 30 godina, i slikao se s Tomom Hardijem, britanskim glumcem kojem je pripao nezahvalni zadatak da odigra čovjeka kojeg publika i dan danas identifikuje sa Gibsonom.

Gibson, Hardi i Džordž Miler, tvorac sva četiri filma u serijalu, pozirali su osmijehnuti poslije premijere, a kako prenosi britanski Dejli mejl, Hardi (37) je izjavio da mu je susret sa Gibsonom (59) bio “neprijatno iskustvo”.

“Bilo mi je potrebno da upoznam Mela, čisto iz perspektive mladog čovjeka. Želio sam da dotaknem esenciju prethodnog Maksa i prosto kažem 'zdravo'“, rekao je Hardi, i dodao da mu je bilo neprijatno da kaže: “Ti si Pobješnjelji Maks. Ja sam Tom Hardi, i ja ga igram.”

Prema Hardijevim riječima, Gibson kao da se dosađivao, i samo je kazao: “U redu je, druškane, želim ti sreću”, a potom su satima pričali o svemu i svačemu.

“Onda je on (Gibson) nazvao mog agenta i rekao mu: 'Mislim da si našao nekog ko je luđi od mene”, ispričao je Hardi a prenosi Dejli mejl.

Svečana premijera novog Pobješnjelog Maksa zakazana je za 14. maj na Kanskom festivalu.

Na pretpremijeri u Los Anđelesu pojavila se cijela glumačka ekipa “Autoputa bijesa”, uključujući Šarliz Teron i Hjua Kiza-Birna, koji je u prvom “Pobješnjelom Maksu” (1979) igrao vođu motociklističke bande Prstoreza a u najnovijem opet igra glavnog negativca - maskiranog tiranina Imortana Džoa.

Kako je ranije najavljeno, film “Pobješnjelji Maks: Autoput bijesa”, donosi iznova osmišljen, postapokaliptični svijet iz prva tri filma, u kojem se vode borbe oko preostalih energenata i vode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana