Margo Robi moguća Bond djevojka

Priredila: Mirna Pijetlović
Margo Robi moguća Bond djevojka

Los Anđeles - Filmovi o Džejmsu Bondu privlače pažnju publike širom svijeta, a ljubitelje ove kultne franšize veoma interesuje koja će glumica biti sljedeća Bond djevojka.

Radoznalost se prenijela i u kladionice, gdje su pojedine glumice stekle odlične pozicije. Prema kladionici "Paddy Power" glumica Margo Robi je na vodećem mjestu, a poslije nje najviše simpatija osvojila je glumica Emili Blant.

Treća je Emili Ratajkovski, dok Ema Votson prilično zaostaje za njima, ali je ipak na prestižnoj listi fatalnih Bond djevojaka.

Margo Robi publika pamti po ulozi iz filma "Vuk sa Vol strita". Njena je karijera u kratkom vremenu eksplodirala i pretvorila plavokosu ljepoticu u jednu od najvećih holivudskih zvijezda. I pored visokih honorara glumica je nedavno priznala da je skromna.

- Prilično sam štedljiva. Nikad ne trošim novac da bih odsjedala na prekrasnim mjestima i nikada previše ne trošim na stanarinu. Novac koju sam zaradila na seriji "Neighbours" potrošila sam na put u Ameriku, školu glume i jezičke vježbe - rekla je Margo.

Još je neizvjesno ko bi mogao naslijediti Danijela Krejga, a glumci koji su u igri da preuzmu tu ulogu su Tom Hidlston, Idris Elba, Džejms Norton, Ejdan Tarner i Dejmijan Luis. 
Novi, 25. film o Bondu trebalo bi da bude premijerno prikazan 2018. godine, a publika će do tada s nestrpljenjem čekati nove vijesti, ali i fotografije sa snimanja.

Prethodni nastavak počeo je sa tajanstvenom porukom zbog koje tajni agent kreće u avanturu razotkrivanja zlokobne organizacije "Spektar". Dok se istovremeno M bori sa političkim snagama kako bi u životu održala tajnu službu, Bond se polako probija kroz mnogobrojne slojeve obmane kako bi otkrio zastrašujuću istinu. Kroz ovu filmsku avanturu sa Bondom publika je otputovala do Meksika, Rima, Austrije, Sahare...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana