Majkl Fasbender igra plaćenog ubicu u trileru Dejvida Finčera (TRAILER)

B.P.
Majkl Fasbender igra plaćenog ubicu u trileru Dejvida Finčera (TRAILER)

LOS ANĐELES-Striming sefvis “Netfliks”objavio je trejler za film „Ubica“, novi triler proslavljenog reditelja Dejvida Finčera, u kome Majkl Fasbender tumači plaćenog ubicu.

Trejler otkriva da se glavni junak filma u svojoj profesiji i životu rukovodi strogim pravilima. „Drži se plana“, „ne vjeruj nikome“, „nemoj biti empatičan“, „nasluti, ne improvizuj“, neke su od maksima kojih se drži plaćeni ubica u filmu „Ubica“. Ipak, nešto polazi naopako, zbog čega Fasbenderov lik ulazi u sukob s ljudima koji su ga angažovali da ubije za njih.

Film je adaptacija istoimenog francuskog stripa, koji je izlazio od 1998. do 2013. godine. Scenario filma napisao je Endru Kevin Voker, s kojim je Finčer već sarađivao na trileru „Sedam“.

Osim Fasbendera, u filmu igraju i Arlis Hauard, Čarls Parnel, Keri O’Meli, Sofi Šarlot i Tilda Svinton. „Ubica“ će imati svoju premijeru na Venecijanskom filmskom festivalu 3. septembra. Svoj bioskopski život, film započinje 27. oktobra, a već 10. novembra stiže na „Netfliks“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana