Luka Guadanjino snima rimejk “Američkog psiha”: Nova verzija kultnog romana

B.P.
Luka Guadanjino snima rimejk “Američkog psiha”: Nova verzija kultnog romana

LOS ANĐELES - Italijanski reditelj Luka Guadanjino, trebalo bi da za studio “Lajonsgejt” snima novu verziju romana “Američki psiho” autora Breta Istona Elisa iz 1991. godine.

Reditelj je u završnim pregovorima s filmskim studijom, a scenario za film napisaće Skot Z. Burns, dok će izvršni producent biti Sem Presman, sin Edvarda R. Presmana, producenta originalnog filma iz 2000. godine.

Izvori ističu da Guadanjinov “Američki psiho” neće biti rimejk postojećeg filma s Kristijanom Bejlom u glavnoj ulozi, koji je režirala Mari Haron, već nova adaptacija Elisovog romana. 

Podsjećamo, roman “Američki psiho” prati priču o bankaru Patriku Bejtmanu sa Menhetna, koji skriva alternativni psihopatski ego od svojih saradnika i prijatelja dok živi dvostruki život u kojem skriva da je serijski ubica.

On svoje frustracije i nezadovoljstvo iskaljuje na različitim beskućnicima, životinjama i ljudima koji mu se nađu na putu, poput policajaca, čuvara i domara u svojoj kancelariji u kojoj se sakrio nakon što je ubio policajce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana