“Loši momci” od danas na redovnom repertoaru “Sinepleksa Palas”: Ozloglašena banda na putu preobražaja

Ilijana Božić/agencije
“Loši momci” od danas na redovnom repertoaru “Sinepleksa Palas”: Ozloglašena banda na putu preobražaja

BANjALUKA - Nova animirana akciona komedija “Loši momci”, na radost najmlađe publike, ali i onih starijih, stigla je u bioskope, a premijerno će biti prikazana danas u 16.45 časova, u “Sinepleksu Palas” u Banjaluci.

Riječ je o ostvarenju režisera Pjera Perifela koje je izašlo iz studija “Drimvorks animejšn”. Film je zasnovan na seriji najprodavanijih knjiga “Njujork tajmsa” odnosno na ilustrovanoj noveli za djecu Arona Blejbija.

“Loši momci” su porodični animirani film sa šarmantnim i živahnim junacima, životinjama koje govore. Svi oni su smiješni i pametni na svoj način. Ostvarenje krasi svijetao stil animacije, brze akcione sekvence i humor. Takođe, mališani će gledajući loše momke uvidjeti i neke moralne pouke. Film je ispunjen prelijepim animiranim slikama i toplim bojama.

Publika će uživati posmatrajući krimi ekipu životinjskih odmetnika koji će pokušati da odrade najizazovniju prevaru do sada, odnosno da postanu uzorni građani.

Ipak, niko nikada nije bio tako neuspješan u pokušaju da bude dobar kao ovi loši momci, jer nikada nije postojalo pet prijatelja tako ozloglašenih kao što su oni.

Na početku filma poletni džeparoš gospodin Vuk, kojem glas daje oskarovac Sem Rokvel, sjedi u mirnom restoranu sa gospodinom Zmijom koji je stručnjak za sefove, a kojeg animira Mark Meron. Njih dvojica nekoliko minuta raspravljaju o hrani prije nego što pređu ulicu da opljačkaju obližnju banku.

Nakon tog zanimljivog ručka kreće akcija sa ostatkom ekipe, koju čine opušteni majstor prerušavanja gospodin Ajkula, iza kojeg je glumac Krejg Robinson, zatim gospodin Pirana, kojeg krasi kratak fitilj, a kome glas daje Entoni Ramos i vješta hakerka oštrog jezika gospođa Tarantula, poznatija kao “mreža”, koju dočarava Akvafina.

Radnja kreće od trenutka kada je, nakon godina bezbrojnih pljački i nošenja titule najtraženijih zlikovaca na svijetu, banda konačno uhvaćena. Tada gospodin Vuk sklapa dogovor da ih sve spasi iz zatvora. Iako je sklopio dogovor, Vuk nije namjeravao da ga održi.

Pod tutorstvom mentora, profesora Marmelade kojeg animira Ričard Ajoadi, arogantnog ali šarmantnog zamorca, “Loši momci” počinju misiju kojom žele da zavaraju svijet da su se transformisali.

U međuvremenu gospodin Vuk počinje da sumnja da mu istinsko činjenje dobra može dati ono za čim je uvijek potajno žudio, a to je da bude prihvaćen. Ipak, kada novi zlikovac zaprijeti gradu, publika će vidjeti hoće li gospodin Vuk moći da ubijedi ostatak bande da zaista postanu dobri momci.

Poklanjamo ulaznice

“Glas Srpske” i “Sinepleks Palas” ponovo nagrađuju čitaoce ulaznicama za novi film na repertoaru. Svi zainteresovani treba da do 11 časova pozovu broj telefona 051/342900, a dva najbrža dobiće po dvije ulaznice za film “Loši momci”, koji je na repertoaru danas u 18.45 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana