Ljeto 2013: Ove filmove treba izbjeći?

Tanjug
Ljeto 2013: Ove filmove treba izbjeći?

Filmski kritičar magazina "Rolling Stone" Piter Travers sačinio je listu pet filmova koje, prema njegovom mišljenju, ovoga ljeta treba zaobići u širokom luku.

Prvi na listi "filmova koje nikako ne treba pogledati" je, sasvim iznenađujuće, najočekivaniji film godine, "Veliki Getsbi" Baza Lurmana koji će premijerno biti prikazan 15. maja.

"Leova privlačnost, setovi, kostimi, saundtrek koji nagdleda Džej Zi - ništa od svega toga ne može da sakrije činjenicu da se Baz Lurmanov pristup velikom američkom romanu F. Skota Ficdzeralda guši u sopstvenom eksesu", naveo je Travers.

U filmu "Byzantum" (Vizantija) Sirša Ronan i Džema Arterton igraju vampire koji žive u propalom britanskom izletištu.

"Ne, ne i ne. Dosta mi je vampira", poručuje Travers za film koji u bioskope stiže krajem juna.

"Grown Ups 2" (Odrasli 2) koji u bioskope stiže u julu nastavak je dosadne porodične komedije Adama Sendlera koji treba izbjeći, kao i nastavak filma "300" pod nazivom "300: Rise of an Empire" (300: Uspon carstva).

"Zar nisu svi umrli u '300'? Ne budite cjepidlake. Holivudska zapjovest je da ako je hit, može se ponoviti. Zbog toga nas ove godine čeka još jedna bitka. Slijedeće što možemo očekivati je '300: Mamurluk u Vegasu'", ironičan je Travers.

I posljednji na listi je film "We're the Millers" (Milerovi) u kojem Dženifer Aniston i Džejson Sudeikis igraju mamu i tatu. Tu postoji začkoljica - ona je striptizeta koja mu pomaže da prokrijumčari travu preko meksičke granice, a djece nema.

"Sama pomisao na to čini me depresivnim", naveo je Travers.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana