Kućni bioskop putem platforme “Moj off”

Tanjug
Kućni bioskop putem platforme “Moj off”

BEOGRAD - Ljubitelji filmova najnovija ostvarenja iz svijeta kinematografije će pravo sa bioskopskog platna moći da pogledaju u udobnosti svog doma na “Moj off ” platformi, kao i filmove koji su upravo završili svoje bioskopsko prikazivanje ili uopšte nisu našli svoje mjesto na repertoaru.

Osluškujući potrebe ljubitelja filmova, organizatori su osmislili da novonastali onlajn bioskop živi i radi po sistemu i konceptu pravih bioskopa.

Poput odlaska u bioskop, za filmove će postojati dnevna karta, koju će gledaoci moći da kupe onlajn, kao i na blagajnama bioskopa.

Samim tim, za sve vjerne posjetioce bioskopa, važiće i “Lojaliti” program. Naime, “porodične”, “tin”, “film klub” i “senior” kartice, kojima se obezbjeđuju popusti u pravom bioskopu i u “virtuelnom onlajn bioskopu” će svakom njenom vlasniku na “Moj off” platformi obezbijediti određene povoljnosti.

Članovi “Lojaliti” kluba u svom onlajn bioskopu imaće popust za svaki film na “Moj off” platformi, ali će svako imati pristup i bazi od 12 ekskluzivnih filmova, koje će besplatno moći da pogleda svakog mjeseca.

Posebnu privilegiju ostvariće prilikom i za vrijeme “Onlajn filmskog festivala”, kada će sve filmove moći da gledaju potpuno besplatno.

Zahvaljujući prvom “Onlajn filmskom festivalu” “Moj off”, u saradnji sa “Kombank dvoranom”, Multipleksom “Sine grand” i Bioskopom “Vilin grad”, sada je dostupan izbor najnovijih filmova, koji mogu da se pogledaju jednim klikom gdje god u Srbiji i regionu.

Direktor “Kombank dvorane” Igor Stanković poručuje da bioskop i druga kulturno-umjetnička, zabavna mjesta “treba da postanu svetilišta i ujedno čistilišta, ka boljem i humanijem životu, kojem moramo kao društvo da težimo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana