Kolege žele Džonija Depa u šestom dijelu „Pirata sa Kariba“

D.P.
Kolege žele Džonija Depa u šestom dijelu „Pirata sa Kariba“

LOS ANĐELES - Glumac Džoni Dep, trebao bi se obavezno vratiti u šesti dio čuvenog filmskog serijala „Pirati sa kariba“, smatraju njegove kolege iz popularne franšize.

Zbog dugotrajne sudske bitke sa njegovom bivšom suprugom Amber Herd, tokom koje ga je mlada glumica optužila za emocionalno i fizičko zlostavljanje, Depov je ugled narušen u javnosti, što mnoge filmske studije čini nespremnim da rade sa njim.

Prvi film u ovom serijalu „Prokletstvo crnog bisera“, objavljen je 2003. godine u režiji Gore Verbinskog, kao komercijalni i kritički uspjeh, a Dizni je odmah počeo da razmišlja o nastavcima. Depova uloga Kapetana Džeka Speroua, obilježila je serijal, čak mu je i donela nominaciju za Oskara. Od tada je Kapetan Džek dio svakog filma u seriji i jedini glavni lik koji nije napuštao franšizu.

U nedavnom intervju Greg Ellis objasnio je zašto misli da se Depu treba omogućiti povratak.

 -Mislim da novi film mora imati Džeka Speroua, on je lik u kojeg su se obožavaoci zaljubili i on bi trebao da nekako završi sve. Na kraju se svodi na scenario i priču. Ako je on ključni element stvaranja franšize vrijedne više milijardi dolara, nije li to slično kao da nema kapetana Kirka u  u orginalnim „Zvjezdanim stazama“ - rekao je Elis.

Za sada je studio „Dizni“ jasno stavio do znanja da ne žele da  poznati glumac bude uključen u rad na novom filmu o „Piratima“, ali teško je zamisliti još jedan ulazak u popularnu franšizu bez glavne zvijezde.

avodno, kako pišu američki mediji kompanija „Dizni“ želi sa šestim filmom oživjeti serijal, a potom vratiti Depa u glumačku ekipu, kada se slegne prašina u vazi sa njegovim privatnim problemima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana