Kijanu Rivs otkrio koje svoje filmove smatra katastrofom

GS
Kijanu Rivs otkrio koje svoje filmove smatra katastrofom

Poznati glumac Kijanu Rivs nedavno je za medije otkrio koja svoja dva filma smatra najlošijim.

Naime, iako je glumac najpoznatiji po svom radu u žanrovima kao što su akcijski trileri, povremeno je znao da glumi i u horror filmovima.

 

"Konstantin" je imao jednu od svojih najboljih horor izvedbi, nadilazeći granice filmskog žanra i dovodeći ulogu kultnog detektiva u novo svjetlo. Horor reditelja Franciska Lorensa, Rivsa je označio kao jednu od najznačajnijih filmskih zvezda u to vrijeme.

 

Međutim, iako je Rivsova uloga u ovom filmu smatrana pravim kinematografskim čudom, postoje neki horor filmovi koje on smatra da su lošeg kvaliteta.

 

Rivs je jednom objasnio da je bio prevaren kada je u pitanju njegova uloga i u horor filmu "The Watcher" iz 2000. godine, prenose Nezavisne novine.

 

Radnja filma govori o nekadašnjem agentu FBI-a kojeg uhodi serijski ubica.

- Scenario mi nikad nije bio zanimljiv, ali moj prijatelj je lažirao moj potpis na ugovoru. Nisam mogaoda dokažem da jeste i nisam želio da me tuže, te nisam imao drugog izbora nego da snimim film - priznao je Rivs.

 

Kasnije je progovorio o horor filmu "Knock Knock" iz 2015. godine jer su mediji primjetili da više ne glumi u sličnim filmovima.

 

- Bila je to katastrofa. Mrzim taj film. To je užasno - poručio je glumac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana