Izašao prvi tizer trejler za film "Elvis"

B.P.
Foto: FotoPromo

LOS ANĐELES-Reditelj Baz Lurman podjelio je novi tizer trejler za predstojeći biografski film "Elvis", u kojem Ostin Batler igra Prislija, a Tom Henks glumi njegovog menadžera pukovnika Toma Parkera.

Detalji radnje biografskog filma o kralju rokenrola, koji stiže u bioskope 24. juna, pomno su čuvani od prve najave projekta 2019. godine. I očigledno je da su mnoge pojedinosti još uvijjek u tajnosti. U trejleru se uglavnom nalaze kraljeva leđa, sa dovoljno okretanjem kukova, karakterističnih pokreta nogu  i prepoznatljivih kostima da bi lik bio jasan.

-Samo moram da maksimalno iskoristim ovu stvar dok mogu. Ovo bi moglo da se završi u tren oka – čujemo Elvisov glas u snimku od 15 sekundi, koji je Lurman ("Veliki Getsbi", "Mulen Ruž") objavio na svom tviteru, dok kompletan trejler izlazi sutra.

U svom tvitu, Lurman je koristio heštajg #TCB, referencu na ime Elvisovog benda i pjevačev moto"Taking Care of Bussines “ a na Ostinovu rolu legende rok muzike imao je samo pohvale.

-Trenirali smo temeljno za glumcem koji bi mogao da dočara jedinstvene prirodne pokrete i vokalne kvalitete ove zvjezde bez premca, ali i unutrašnju ranjivost umjetnika. Batler je manje poznati glumac, bar za sada ali igra legendarnog muzičara kao da je rođen za ovu rolu-rekao je Lurman..

Snimanje Elvisa nije prošlo bez izazova. Produkcija je prekinuta u martu 2020. nakon što je Henks oboleo od kovida, dok je bio u Australiji, gdje se film snimao.

Glumac i njegova supruga Rita Vilson bili su među prvim zabavljačima koji su otkrili pozitivnu dijagnozu kada je pandemija krenula, a njih dvoje su bili u karantinu dvije nedjelje u Australiji prije nego što su se vratili u SAD. Pandemija je odložila rad na filmu za šest mjeseci, a Henks je mogao da se vrati u Australiju i nastavi snimanje u septembru 2020.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana