Hit serija “Kišobran akademija” se vraća na “Netfliks! (VIDEO)

Branislav Predojević
Hit serija “Kišobran akademija” se vraća na “Netfliks! (VIDEO)

LOS ANĐELES - Striming div “Netfliks”, premijerno je prikazao trejler za četvrtu i posljednju sezonu “Kišobran akademije", koja će premijerno biti prikazana 8. avgusta na servisu.

Redovni članovi glumačke ekipe Eliot Pejdž, Tom Hopur, Dejvid Kastaneda, Emi Rajver-Lampmen, Robert Šihen, Aidan Galager, Džastin H. Min, Ritu Arja i Kolm Fiore se vraćaju, a pridružuju im se Nik Oferman, Megan Muleli i Dejvid Kros ufinalu.

Scenarista Stiv Blekmen, koji je vodio seriju od samog početka, vraća se kao izvršni producent i glavni scenarista. Zasnovano na seriji stripova koju je kreirao i napisao Džerard Vaj, treća sezona je premijerno prikazana 2022. godine i  zauzela je poziciju broj 1 na “Netflixovoj”sedmičnoj TV listi na engleskom jeziku sa 124,5 miliona pregledanih sati. Proveo je pet sedmica u Top 10 a sve tri sezone su osvojile šest nominacijaza “Emi”.  

Finalna sezona stiže u skraćenoj verzijisa šest epizoda za razliku od deset epizoda u tri prethodne sezone. Stvari počinju u obnovljenom svemiru sa braćom i sestrama koji su izgubili svoje moći dok nova verzija Redžinalda i njegove vaskrsle supruge Ebigejl vladaju gradom. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana