Glumac Robert Patinson izabrao omiljene Betmen stripove VIDEO

B.P.
Glumac Robert Patinson izabrao omiljene Betmen stripove VIDEO

NjUJORK-U novom broju magazina "Den Of Geek ", koji je u velikoj mjeri posvećen novom filmu "The Batman ", reditelja Meta Rivsa, sa Robertom Petinsonom u glavnoj ulozi, navedeno je koji stripovi su inspirisali radnju filma, kao i oni naslovi koje je Robert Petinson označio kao njemu omiljene.

Glumac je izabrao pet naslova između kojih su "Ludnica Arkam" Granta Morisona, "Betmen: Prokleti" Brajana Azarela, "Betmen: Rođenje demona", "Betmen: Šaman" i "Betmen: Čovek koji pada" Denisa O’Nila, kao naslove koji su mu pomogli da uđe u mentalni sklop Betmena.

Petinson je posebno uživao u stripu "Betmen: Prokleti", ističući da je razlog činjenica da se tokom priče Betmen preispituje da li je on uopšte čovjek. Ovi naslovi su dosta hvaljeni od strane kritike, ali i dosta neuobičajeni u poređenju sa pričama koje autori biraju kada rade na Betmen filmovima. 

Naslovi koje je režiser Met Rivs odabrao kao inspiraciju za narativ filma su Milerova "Godina Prva", "Duga noć vještica" Džefa Leba, "Betmen: Ego" Darvina Kuka i "Betmen: Godina nulta" Skota Snajdera. Novi film o čovjeku šišmišu ima premijeru 1. marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana