Glumac iz serije "Igra sudbine" radi kao kurir

Telegraf
Foto: Instagram

Brat glumca Ammara Mešića, Deni Mešić postao je dio ekipe nove, treće sezone serije "Igra sudbine", a sada je u jednom intervju otkrio da pored glumačkog poziva u slobodno vrijeme radi u kurirskoj službi.

Kako kaže, ovaj posao veoma mu je pomogao da sazri kako kao osoba, tako i kao glumac.

“Ja i sada radim. Zaposlen sam u udruženju dramskih umjetnika gdje se bavim i produkcijom, vodim dramske radionice, a i kurir sam. To mi je pomoglo da sazrim kao glumac i kao osoba. Mislio sam da nikada u životu neću imati veze sa papirologijom i sličnim čudesima, a sada je i to postalo dio mog posla. Shvatio sam da je život složeniji nego što sam vjerovao”, ispričao je Deni Mešić za "Hello", koji se zbog posla iz Sarajeva preselio u Beograd, a kako kaže, na gužvu u našoj prestonici se još uvijek nije navikao.

“Zbunjuje me gužva. Imam osjećaj da stalno moram negdje da žurim kako bih stigao na vrijeme. U Sarajevu za pola sata hoda možeš da stigneš gdje god poželiš. Tamo još postoji običaj da ti neko u pola pet pošalje poruku "hoćemo li na kafu" i da je pijete već u pet. Ovde to nije moguće”, rekao je Deni.

Inače, Deni i Ammar imaju još jednog brata Dina, koji živi u Njemačkoj.

“Dino je u Njemačkoj, radi kao konobar i živi bolje od nas. Doduše, igrao je u nekoliko predstava amaterskog pozorišta u Prijepolju. Bilo mu je zanimljivo, ali ne toliko da bi krenuo našim putem”, ispričao je Ammar Mešić za pomenuti medij.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana