Gdje je i kako sada izgleda glumac Jasmin Geljo?

GS
Foto: YouTube

Jasmin Geljo je zasmijavao cijelu Jugoslaviju kao Mima Šiš, trudnica koja se prijavljuje na audiciji i želi da postane glumica.

Osamdesetih i devedesetih godina prošlog vijeka cijela Jugoslavija je uživala u predstavama audicija u kojima grupa urnebesnih likova pokazuje svoj talenat na akademiji za glumu.

Jedan od kandidata, tačnije kandidatkinja, bila je Mima Šiš, koja je dva puta (u Audiciji 1 i Audiciji 2) pokušala da uspije na velikom platnu.

Mimu je igrao glumac Jasmin Geljo.

On godinama živi u Kanadi, gdje je imao prilike da upozna i sarađuje s velikim brojem svjetskih faca. Među anegdotama koje je prepričavao jeste ona kada je jedne prilike zalupio vrata ispred nosa Ketrin Ziti Džouns, glumici i supruzi slavnog Majkla Daglasa s kojim je u prijateljskim odnosima.

- Dolazi Majkl Daglas i kuca mi na vrata, a sa njim stoji njegova žena Ketrin. Ja otvorim vrata i kažem - izvolite. On mi kaže 'samo sam htio da te upoznam sa svojom ženom', a ja kažem - nemam sad vremena i zatvorim vrata. Nakon tri-četiri sekunde otvorim vrata, oni me gledaju u čudu, te ja kažem 'šalim se, šta vam je'. Stalno ja pravim te budalaštine, a oni su to super shvatili. Oni su vrlo jednostavni ljudi - ispričao je Geljo u emisiji "Una due tre".

Jasmin Geljo je prije sedam godina u Kanadi nominovan za ulogu "najbolji glumac", i igrao je u hit seriji "Šit Krik".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana