Film “Argajl - Super špijun” stiže u bioskope

B. P.
Film “Argajl - Super špijun” stiže u bioskope

BANjALUKA - Novi film britanskog režisera Metjua Vona pod nazivom “Argajl - Super špijun” stiže danas premijerno u domaće bioskope.

U pitanju je špijunski triler koji mijenja percepciju stvarnosti i pogled na svijet u kojem neka od najboljih i najzvučnijih imena Holivuda dijele originalne kadrove na velikom platnu, uvlačeći publiku u svoj izmaštani svijet pun strasti, rizika i igre na život ili smrt.

Brajs Dalas Hauard je Eli Konvej, povučena spisateljica serijala špijunskih bestselera, za koju je idealno veče ono provedeno kod kuće, uz kompjuter i sa mačkom po imenu Alfi. Kada zaplet iz njenih izmišljenih knjiga, u vezi sa tajnim agentom Argajlom i njegovom misijom da raskrinka svjetsko špijunsko udruženje, počne da odražava tajne akcije špijunske organizacije iz stvarnog života, mirne večeri kod kuće postaju stvar prošlosti. Zajedno sa Ejdanom (Sem Rokvel), špijunom alergičnim na mačke, Eli (koja nosi svog ljubimca u rancu) juri širom svijeta kako bi bila korak ispred ubica, dok granica između njenog izmišljenog svijeta i realnosti počinje da blijedi. U filmu glume i Henri Kavil, Džon Sina, Arijana de Bos, Dua Lipa, Brajan Kranston i drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana