Emitovanje serije “Advokado” počinje u ponedjeljak: Borba običnog čovjeka prožeta humorom i apsurdom

Priredila: Milanka Mitrić/agencije
Emitovanje serije “Advokado” počinje u ponedjeljak: Borba običnog čovjeka prožeta humorom i apsurdom

BEOGRAD - “Advokado” je nova serija u režiji Nikole Pejakovića Kolje i Saše Hajdukovića koju će gledaoci od ponedjeljka imati priliku premijerno da pogledaju na prvom programu Radio-televizije Srbije.

Ovaj sitkom rađen je u produkciji RTS-a i “Bosonoga” produkcije, a glavne uloge tumače Ljubomir Bandović, Nikola Pejaković Kolja, Branka Katić, Mira Banjac, Jasna Đuričić i Mirjana Karanović.

Serija prati različite neobične situacije dvojice glavnih likova - Brane i Belog, koje glume Pejaković i Bandović, a koji se, kako su ranije naveli producenti, u potrazi za boljim životom stalno, iznova nalaze u nepredviđenim situacijama koje su prožete notama apsurda i humora.

- Branin najbolji prijatelj Zaviša Trulić Beli predloži mu da profesionalnu veštinu iz sudnice iskoristi i za začetak filmske karijere. Strana filmska produkcija došla je da snima u našoj zemlji, a Beli ima pravu informaciju o tome kada će biti audicija. Brana se protivi toj ideji. On živi sa majkom, tetkom i bakom. Beli dođe na ručak kod Brane i njegove porodice. Na ručku Beli otkrije da je Brana u detinjstvu pohađao dramsku grupu. Ubrzo Beli saopšti Brani da ga je prijavio na audiciju za film - stoji u najavi ove serije, čijih prvih nekoliko epizoda je ranije premijerno emitovano na 11. Festivalu drama i serija FEDIS.

Producenti su najavili da je “Advokado” nesvakidašnja serija koja će donijeti osvježenje na male ekrane.

- Humor je odraz stanja jednog naroda, odraz njegovih najvećih problema i radosti. Baš iz tog razloga serija “Advokado” cilja na sve stanovnike ovog podneblja kao i na neprestanu borbu običnog čovjeka da nešto konkretno promijeni u svom životu - rekao je ranije glumac i scenarista Nikola Pejaković Kolja.

Serija će biti emitovana svakog radnog dana od 20 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana