Druga sezona serije “Starac” stiže u septembru: Špijuni veterani ponovo u akciji

B.P.
Foto: Agencije

LOS ANĐELES - Kanal FX najavio je 12. septembar kao datum lansiranja druge sezone špijunske serije “Starac”, zajedno sa objavljivanjem trejlera i podužeg sinopsisa.

U novoj sezoni, bivši agent CIA, Den Čejse (Džef Bridžis) i bivši pomoćnik direktora FBI-a Harold Harper (Džon Lajtou) krenuli su da pronađu Emili Čejs (Alija Šavkat) nakon što ju je oteo vođa avganistanskog plemena Faraz Hamzad (Navid Negaban). S obzirom da je sva trojica muškaraca smatraju svojom kćerkom, Emili se nalazi u krizi identiteta. 

Dok se Čejs i Harper bore da dođu do Emili, Hamzad je prisiljen donijeti odluke koje bi mogle ugroziti njegovu porodicu i njegovo selo. Njegova sestra i savjetnica Kadija (Žaklin Antaramijan) zabrinuta je zbog puta kojim je krenuo njen brat. 

U međuvremenu, Zoe Mekdonald (Ejmi Brenmen) čini iznenađujuće poteze nakon što ju je Čejs uvukao u novi svijet. Konačno, Džulijan Karson (Genga Akinagbe) razočaran je svojom bivšom ulogom i nalazi se na raskrsnici puta koji nije zamišljao. 

Seriju, zasnovanu na bestseler romanu Tomasa Perija, za televiziju su adaptirali Džonatan E. Stejnberg i Robert Levine. Serija je obnovljena nakon samo tri epizode u prvoj sezoni. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana