“Divlji robot” stiže u bioskope: Dirljiva ekranizacija književnog bestselera

B.P.
“Divlji robot” stiže u bioskope: Dirljiva ekranizacija književnog bestselera

LOS ANĐELES - Studio “Drimvoks” premijerno je predstavio završni trejler za nadolazeću adaptaciju nagrađivanog bestselera Pitera Brauna “Divlji robot” koji u bioskope stiže 27. septembra.

Novi trejler dolazi nakon festivalskih premijera filma, gdje je dobio izuzetno pozitivne kritike uz vrlo dobre reakcije publike. Epska avantura prati putovanje robota pod imenom Rozum jedinica 7134 ili skraćeno Roz, koji je doživio brodolom na nenaseljenom ostrvu. On mora naučiti da se prilagodi surovom okruženju, postepeno izgrađujući odnose sa životinjama na ostrvu i postajući usvojitelj grupe guščadi bez roditelja.

Glumačka postava filma uključuje Lupitu Nijongo kao robota Roz, Pedra Paskala kao lisicu Finka, Katarinu O'Hara kao oposuma Pinktejla, Bila Najta kao guska Dugovrata. Tu su još i Kit Konor kao guščić Brajtbil, Stefani Hsu kao  jedan robot po imenu Vontra, zajedno sa ulogama Marka Hamila, Mata Berija i Vinga Rejmsa. Film je napisao i režirao Kris Sanders (“Kako izdresirati zmaja”, “Lilo i Stič”).

Prvi put objavljena 2016, ilustrovana knjiga za osnovnoškolce “Divlji robot” pisca Pitera Brauna postala je globalni fenomen, popevši se na prvo mjesto na listi bestselera “Njujork tajmsa”. Knjiga je od tada inspirisala trilogiju koja sada uključuje “Divlji robot bježi” i “Divlji robot štiti”. Braunov rad na serijalu “Divlji roboti” i na drugim bestselerima donio mu je brojne nagrade i priznanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana