“Dina: Proročanstvo”: Sestrinstvo u borbi za spas čovječanstva

B.P.
“Dina: Proročanstvo”: Sestrinstvo u borbi za spas čovječanstva

LOS ANĐELES - Striming servis “Maks” premijerno je predstavio prvi trejler za nadolazeću seriju od šest epizoda “Dina: Proročanstvo”, koja će premijerno biti prikazana ove jeseni.

Ostvarenje dolazi iz prostranog književnog svemira koji je stvorio poznati pisac Frank Herbert, a priča je smještena 10.000 godina prije uspona Pola Atreida, slobodnjačkog mesije i budućeg cara.  Serija “Dina: Proročanstvo” prati dvije sestre Harkonen dok se bore protiv snaga koje prijete budućnosti čovječanstva i osnivaju legendarnu religioznu zajednicu koja će postati poznata kao Bene Džeserit. Priča je inspirisana romanom “Sestrinstvo Dine”, koji su napisali Brajan Herbert i Kevin J. Anderson, kao prikvel priča serijala “Dina”.

Glumačku postavu čine: Emili Votson, Olivija Vilijams, Travis Fimel, Džodi Maj May, Mark Strong, Sara-Sofija Bouznina, Džoš Histon, Edvard Dejvis i drugi. Alison Šapkerje kreator i izvršna producentkinja, Dijana Ademu-Džon razvijala je seriju, dok je Ana Forster režirala više epizoda. Trejler dolazi uoči striming puštanja filma “Dina: Drugi dio” koji će na “Maks” stići 21. maja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana