Da li imamo novog Bonda?

G.S.
Da li imamo novog Bonda?

Ko će naslijediti Danijela Krejga i preuzeti ulogu Džejmsa Bonda još nije poznato, fanovi sada već postaju nestrpljivi, a kladionice predviđaju...

Obzirom na to da je otpušten iz franšize Supermena, sve su veće šanse da glumac Henri Kavil ponovo zaigra ulogu superheroja i postane tajni agent 007.

Očekivalo se da će popularni britanski glumac ponovo obući odjelo "čovjeka od čelika" za još jedan DC film, ali izgleda da producenti i dalje žele mlađeg glumca u ulozi Supermena. U stvari, Kavil je čak odustao od glavne uloge u Netflikovoj seriji "Vještac" da bi ponovio svoju ulogu legendarnog superheroja.

U izjavi objavljenoj na svom Instagramu, Kavil je rekao da je imao sastanak sa šefovima studija DC Džejmsom Ganom i Piterom Safranom, i tada je saznao da ipak neće igrati Supermena.

"Nakon što su mi iz studija rekli da još u oktobru najavim povratak, ova vijest mi nije prijala, ali takav je život" napisao je Kavil.

Rekao je da poštuje "smjenu straže" i poželio producentima puno sreće u nastavku franšize. Obraćajući se svojim fanovima, Kavil je naglasio da je "njegovo vrijeme nošenja ogrtača prošlo, ali je Supermen još uvijek tu."

Nakon njegove objave, šanse da upravo on postane slijedeći Bond su se povećale. Prema kladioničarima, Aron Tejlor Džonson ostaje favorit za tu ulogu, ali je Kavil sada na drugom mjestu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana