Bojana Stojković: Nove zagonetke u drugoj sezoni “Kalkanskih krugova”

Tanjug
Bojana Stojković: Nove zagonetke u drugoj sezoni “Kalkanskih krugova”

BEOGRAD - Druga sezona serije „Kalkanski krugovi“ je drugačija zato što daje neka razrešenja i odgovore koji su ostali iz prve, kazala je gošća nove epizode video serijala Tanjug Reflektor, glumica Bojana Stojković koja je govorila o svojoj ulozi u drugoj sezoni serije.

- Dobijamo i gomilu novih pitanja i zagonetki, tako da se nadam možda i trećoj sezoni. Ali o tom po tom - rekla je glumica.

Prema njenim riječima, u nastavku “Kalkanskih krugova” ima više elemenata misterije, mistike i dosta fantastičnih momenata, a serija “izgleda na svetskom nivou”.

Stojković tumači lik Saše čija je unutrašnja priroda nemirna i nedokučiva, i bilo joj je možda najteže da joj doda ženstvenost koju nije imala u prvoj sezoni”.

-Dodajem na tu ženstvenost i ljubavni momenat, a i jedan malo zastrašujući momenat - nagovokestila je Stojković.

Uloga Varje Ivolgine u predstavi “Idiot” Beogradskog dramskog pozorišta Stojković je jedna od najdražih, i ističe da je bilo zadovoljstvo raditi sa Ivicom Buljanom koji je “specifičan reditelj” i nije imala takvu vrstu procesa u pozorištu.

-Teško mi je da trpim toliko na sceni da imam malo teksta. Ali je zapravo to nešto najzanimljive u glumi – reakcija - navela je glumica.

Prema njenim riječima, glumci Jana Milosavljević, Luka Grbić i Nedim Nezirović su u “Idiotu” Fjodora Dostojevskog “napravili maestralan posao”.

Stojković počinje u BDP-u raditi predstavu “Lažljivi život odraslih” sa rediteljem Sebastijanom Horvatom sa kojim je sarađivala na “Cement Beograd”, a očekuje je i koprodukcija sa Ljubljanskim pozorištem u režiji Žige Divjaka.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana