Bili Bob Tornton glavna zvijezda serije “Land Man”: Krvava priča o nafti i pohlepi

B. P.
Bili Bob Tornton glavna zvijezda serije “Land Man”: Krvava priča o nafti i pohlepi

LOS ANĐELES - Glumac Bili Bob Tornton glumiće kriznog menadžera u naftnoj kompaniji u seriji “Land Man”scenariste i režisera Tejlora Šeridana, čija proizvodnja treba da počne 2023. godine.

Izvlačeći svoju priču iz podkasta “Bumtaun” serija “Land Man” odvija se na naftnim poljima zapadnog Teksasa. Serija će pokazati pohlepu i očaj iza naftnih gradića, koji su preplavili pejzaž države usamljene zvijezde početkom 20 vijeka. Kako se priča bude razvijala, pokazaće kako je naftni bum oblikovao moderni svijet kroz klimu, ekonomiju i geopolitiku - nabolje ili nagore.

“Land Man” će producirati “MTV” studio, emitovati striming mreža “Paramount+”, a Šeridan je navodno pisao komad imajući na umu Bilija Boba, što je samo dodalo uzbuđenje kada je glumac dobitnik “Oskara” potpisao ugovor.

Nedavno je Torntonov talent donio nagradu “Zlatni globus” za najboljeg glumca u televizijskoj drami za glavnu ulogu u posljednjoj sezoni “Golijata”, servisa “Amazon prajm”. Takođe je nedavno završio snimanje za novi igrani triler “Sivi čovjek”, bratskog tandema Entonija i Džoa Rusoa, u kojem glumačku ekipu osim Bila Boba čine Ana de Armas, Kris Evans i Džesika Henvik. Čovjek mnogih talenata Tornton nije samo glumac, već i proslavljeni pisac, reditelj i muzičar. Nekoliko od tih talenata prikazano je u njegovom filmu iz 1996. “Sling Blade“, za koji je osvojio “Oskara”.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana