Aplauzi za sportsku priču u multipleksu Palas

A. M.
Aplauzi za sportsku priču u multipleksu Palas

Banjaluka - Prvo prikazivanje filma "Bićemo prvaci sveta" u banjalučkom multipleksu "Palas" privuklo je mnogobrojne posjetioce, pa su ulaznice sa sve termine bile rasprodate.

- Film je konačno stigao na naš repertoar. Veliko interesovanje je vladalo kod publike sedmicama prije. Ulaznice su bile u pretprodaji i publika nije krila uzbuđenje zbog još jedne sportske priče koju će gledati na velikom platnu. Reakcije prve publike su jako pozitivne, a ljubitelji košarke su posebno uživali - rekla je portparol multipleksa "Palas" Marina Popović.

"Bićemo prvaci sveta" u režiji Darka Bajića je priča o četiri pionira koji su osnovali Jugoslovensku školu košarke i koji su zaslužni za razvoj ovog sporta u Evropi  Nebojša Popović (Strahinja Blažić), Borisav Stanković (Aleksandar Radojičić), Radomir Šaper (Miloš Biković) i Aleksandar Nikolić (Marko Janketić).

- Ljudi su nasmijanih lica izlazili iz sale i ne sumnjamo da će se mnogi od njih vratiti da još koji put uživaju u ovom sjajnom domaćem ostvarenju - dodala je Popovićeva.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana