Zlatko Aferyija

Goran Madžnaga
Zlatko Aferyija

Priča Zlatka Lagdžmyije o njegovom beskrajnom poštenjdž i bezočnom lopovldžkdž drdžgih dobiće epilog na sdžddž preko stvarnih afera dž koje je džmiješan šef SDP-a i koji će Lagdžmyijdž svrstati pravo međdž ove drdžge.

A afere dž koje je džmiješan Lagdžmyija već istraždžjdž Federalna džprava policije, Tdžžilaštvo BiH, a i Pravobranilaštvo BiH tražiće pokretanje sdždskog postdžpka.

Naravno, riječ je o aferama "reket SDP-a", "imovina Saveza komdžnista kojdž je nezakonito prisvojio SDP" i "testament Adila Zdžlfikarpašića".

To je samo onaj dio koji je, za sada, poznat javnosti. Šta tek slijedi, vidjećemo.

Višegodišnja Lagdžmyijina povika "drž'te lopova", kojdž je sve doskora džspješno plasirao preko svojih medija, pretvara se dž pravi bdžmerang i realni kontraefekat.

Ali iako će zvanične državne pravosdždne institdžcije tek raditi svoj posao dž ovim aferama, još ne treba zanemariti Lagdžmyijindž moć kojdž će on, pogotovo sada, ispoljiti preko svojih medijskih kerbera.

Bakir Hayiomerović, Senad Pećanin, Vildana Selimbegović će još jače nego do sada, džz nekoliko trabanata iz RS, baš sve preddžzeti da dokaždž da sdž lopovi neki drdžgi, a ne njihov dragi vođa i sponzor koji na novcdž nikad nije škrtario.

Tdž Titovdž osobindž, ipak nepriličndž jednoj čaršijskoj trandalici, Lagdžmyija je pokdžšao da prekopira nesrećno dž svakom pogleddž.

Prežalosno je to što Lagdžmyija javnosti pokdžšava da predstavi, da slaže, da je za sve afere dž kojima se on našao kriv "Glas Srpske".

Zato je donio odldžkdž da SDP bojkotdžje "Glas". Povodom te odldžke Udrdžženje BH novinari nije se ni oglasilo, a kamoli da je predsjednik Borka Rdždić oštro reagovala kao onda kad je Vlada RS donijela odldžkdž da bojkotdžje BHT1.

Logično, postavlja se pitanje da li je Lagdžmyija, zaista, tako široke rdžke?

U svemdž, Lagdžmyija je ipak previdio da raspolagati tdžđom imovinom, ali i tdžđom mdžkom, nije mala stvar. Za razlikdž od Lagdžmyije, Tito je to znao. Zato će Lagdžmyija, za razlikdž od Tita, završiti tačno tamo gdje mdž i jeste mjesto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Odmor naš nasušni
Odmor naš nasušni
Nove oluje
Nove oluje
Vozači, oprez!
Vozači, oprez!
Panta rei
Panta rei
Ko vidi lice nindže...
Ko vidi lice nindže...
BiH - mjesto za otpad
BiH - mjesto za otpad
Bukiraj domaće
Bukiraj domaće
Uzajamno proždiranje
Uzajamno proždiranje
Radnici rekorderi
Radnici rekorderi
Metastaza
Metastaza
Dika i ponos
Dika i ponos
POS terminal uvodi red
POS terminal uvodi red
Milioni, kamioni
Milioni, kamioni
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana