Vučurević

Goran Maunaga

Način rada, izjave, tvrdnje i ispade Slavka Vučurevića nimalo nije lako komentarisati iz jednog jednostavnog razloga: sve to ne zaslužuje ni najmanju pažnju niti bilo kakav komentar razumnih ljudi.

Ipak, mora mu se odgovoriti zato što je riječ o čovjeku koji obavlja važnu javnu funkciju. Nažalost.

Nakon što je na posljednjoj sjednici gradske Skupštine uz upotrebu uličarskog rječnika izvrijeđao odbornike i njihove porodice, sasvim su razumljive tvrdnje tih odbornika da se radi o jedinom načelniku u BiH koga treba vezati lancima.

Ono što je još poraznije od tog neprimjerenog ponašanja jeste činjenica da se u Trebinju ne vide apsolutno nikakvi rezultati njegovog skoro dvogodišnjeg "rada" na načelničkoj funkciji.

Vučurević za prelijepi grad Trebinje nije reprezentativan baš ni u jednom pogledu.

Slavko Vučurević svojom pojavom i ponašanjem potpuno kvari tu sliku koju, poslije njegovih ispada i uvreda, teško mogu da poprave čak i projekti planetarno poznatih Emira Kusturice i Monike Beluči.

Pokušaji sticanja jeftinih političkih poena preko priče da su "kriminalne grupe u Trebinju u sprezi sa aktuelnom vlašću u RS" na fonu su već odavno poznatih sponzorisanih rušitelja Republike Srpske.

To govori i njegova nebulozna tvrdnja da "zbog toga sumnja da se u Trebinju kreira politika likvidacije onih koji su poveli borbu protiv kriminala i korupcije".

Već godinama, uporno, psihoprofili "a la Vučurević" po Srpskoj viču kako su ugroženi i kako im se spremaju hapšenje ili likvidacija, od pojedinaca ubačenih u novinarsku profesiju do istrošenih političara kojima je jedini cilj osveta funkcionerima koji su, za razliku od njih, uspjeli u svom poslu. Ali, na tome se sve i završava.

Zato bi spas za naciju i njeno zdravlje bio Vučurevićev definitivan oproštaj od politike. Mada, činjenica je da nakon svega što je napravio i rekao sasvim sigurno više nikad neće uspjeti da bude ni šef neke mjesne zajednice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

BiH - mjesto za otpad
BiH - mjesto za otpad
Bukiraj domaće
Bukiraj domaće
Uzajamno proždiranje
Uzajamno proždiranje
Radnici rekorderi
Radnici rekorderi
Metastaza
Metastaza
Dika i ponos
Dika i ponos
POS terminal uvodi red
POS terminal uvodi red
Milioni, kamioni
Milioni, kamioni
Javni mrak
Javni mrak
Lančana neodgovornost
Lančana neodgovornost
Potonuće obrazovanja
Potonuće obrazovanja
Život je odavno luksuz
Život je odavno luksuz
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana