Terorističke prijetnje

Goran Maunaga
Terorističke prijetnje

Novinari-hrišćani preko svojih profašističkih medija pozivaju na teror protiv svojih neistomišljenika, a to je srž Hitlerovog nacionalsocijalizma, jedna je od posljednjih poruka uredništva terorističko-islamskog internet portala www.putvjernika.com.

Ova poruka emitovana je kao odgovor na pisanje medija u Republici Srpskoj koji su samo prenosili ono što je često publikovano na tom portalu.

"Na rad našeg portala reaguju novine i magazini pod direktnom upravom RS čiji je premijer Milorad Dodik koji je prije dva mjeseca bio u svečanom odboru za doček zločinca Biljane Plavšić", kažu na tom portalu.

Frapantno je to što vehabijama, muyahedinima i teroristima, poslije poziva na yihad preko tog portala, na ubistva Amerikanaca, Jevreja i radnika UN, poslije prijetnji predstavnicima bh. institucija, novinarima u RS i premijeru RS Miloradu Dodiku te poslije emitovanja poruka svjetskog teroriste Osame bin Ladena, baš niko ništa ne može.

U Tužilaštvu BiH već nekoliko puta zaredom ponavljaju da "u Tužilaštvu prate dešavanja na određenim internet sajtovima". Još nikad ništa, vezano za to, nisu uradili, nisu podnijeli ni izvještaj Sudu BiH, a pitanje je i da li uopšte vrše operative provjere.

U Regulatornoj agenciji za komunikacije BiH kažu da ta agencija "nije odgovorna za sadržaj internet portala niti može da preduzme nešto povodom toga". Ovom tvrdnjom iznenađeni su i u OEBS-u gdje tvrde da bi bilo više nego logično da RAK bude nadležan za takve slučajeve.

Zloupotreba djece preko tog terorističkog sajta posebno je teška priča na koju, takođe, niko ne reaguje. Nevjerovatno je da teroristi na portal postavljaju stotine fotografija okrvavljene, izranjavane i mrtve djece, a da im to niko ne zabrani.

Sigurno je da se to ne dešava jer teroristi imaju podršku nekog moćnog.

Poslije izjave člana Zajedničke komisije za odbranu i bezbjednost Parlamenta BiH Mirka Okolića, koji kaže da je emitovanje poruka mržnje i prijetnji likvidacijama skandalozno i nedopustivo, da to neko svjesno dopušta, da se zna odakle se to šalje, ali to tako nekom odgovara, na potezu su Tužilaštvo i Sud BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Odmor naš nasušni
Odmor naš nasušni
Nove oluje
Nove oluje
Vozači, oprez!
Vozači, oprez!
Panta rei
Panta rei
Ko vidi lice nindže...
Ko vidi lice nindže...
BiH - mjesto za otpad
BiH - mjesto za otpad
Bukiraj domaće
Bukiraj domaće
Uzajamno proždiranje
Uzajamno proždiranje
Radnici rekorderi
Radnici rekorderi
Metastaza
Metastaza
Dika i ponos
Dika i ponos
POS terminal uvodi red
POS terminal uvodi red
Milioni, kamioni
Milioni, kamioni
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana