Crni izbori

Goran Maunaga

Onoj političkoj stranci koja je organizovala nezapamćeni i najmorbidniji ispad otkad se izbori u BiH nazivaju demokratskim, Centralna izborna komisija BiH treba da izrekne najstrože sankcije.

 

Primitivne organizatore pohoda na banjalučke cvjećare, koji su svoje aktiviste obukli u crna odijela instruišući ih da kupuju vijence i cvijeće s trakama "Posljednji pozdrav Slobodanu Gavranoviću", policija treba hitno da otkrije i kazni.

To ne bi trebalo da bude teško pošto postoje snimci zabilježeni video-nadzorom u cvjećarama koje su pohodile sluge onih koji će ostati upamćeni po najprljavijem potezu u istoriji izbora, a postoje i jasne indicije kome je mozak toliko pomućen da je mogao smisliti ovakvu bljuvotinu.

Iako su u Centralnoj izbornoj komisiji kazali da se za izbore može dati generalna ocjena da nije bilo većih incidenata, ovaj ispad banjalučkog ološa stavio je na izborni proces najcrnju mrlju koju neće saprati godine koje dolaze. Iskaljivanje bijesa na ovaj način zbog očekivanog poraza na izborima pokazalo je da u taboru, iz čije je kuhinje potekla ova ideja, nema ljudi, a posebno ne onih koji zaslužuju da vode ovaj narod. Odlika velikih jeste da priznaju poraz i čestitaju protivniku. Morbidni "cvjećari" taj epitet sigurno ne mogu ponijeti ni po karakteru, ni po ljudskim manirima.

Prljava politička borba najavljivana mjesecima vođena je i u Srebrenici. Činjenica je da u BiH "ni lokum više nije rahat", kako to kažu naše komšije iz Federacije, pa zato i ministar bezbjednosti BiH može prilikom glasanja u Srebrenici iznositi viđenja svoje stranke da su srpski glasači okupirali taj grad. Zaboravio je Sadik Ahmetović da su se upravo Bošnjaci, predvođeni sandžačkim muftijom Muamerom Zukorlićem, mjesecima fiktivno prijavljivali u Srebrenici ne bi li nadglasali Srbe kao što su činili i na prethodnim izborima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Panta rei
Panta rei
Ko vidi lice nindže...
Ko vidi lice nindže...
BiH - mjesto za otpad
BiH - mjesto za otpad
Bukiraj domaće
Bukiraj domaće
Uzajamno proždiranje
Uzajamno proždiranje
Radnici rekorderi
Radnici rekorderi
Metastaza
Metastaza
Dika i ponos
Dika i ponos
POS terminal uvodi red
POS terminal uvodi red
Milioni, kamioni
Milioni, kamioni
Javni mrak
Javni mrak
Lančana neodgovornost
Lančana neodgovornost
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana