Ubici komšije jednomjesečni pritvor

Agencije
Ubici komšije jednomjesečni pritvor

Bijeljina - Nenadu Todoroviću (60) iz mjesta Piperi kod Lopara određen je jednomjesečni pritvor u bijeljinskom Okružnom sudu zbog ubistva poznanika i komšije Milimira Vasića (42) iz Brusnice kod Lopara.

Todorović je Vasića usmrtio sa tri hica iz automatske puške 4. avgusta uveče, a zatim se predao policiji.

Tokom saslušanja Todorović je izjavio da je pucao u samoodbrani. Takođe su neki mještani Pipera tvrdili da je i Vasić pucao na Todorovića, koji mu je potom uzvratio iz automatske puške. Međutim, policija kod Vasića i u njegovom vozilu nije pronašla oružje, niti dokaze za ovu tvrdnju. Policija je kod Todorovića pronašla automatsku pušku iz koje je najvjerovatnije pucao.

Prije ubistva Vasić se oko 22 časa svojim "golfom 2" dovezao do Todorovićeve kuće da se s njim obračuna, nakon što je shvatio da se Todorović i dalje viđa sa njegovom kćerkom iz prvog braka, iako mu je zaprijetio da će ga ubiti ako se ne okane njegove kćerke.

Navodno Vasić nije ni uspio da izađe iz vozila jer ga je Todorović dočekao u dvorištu. Ispalio je u njega tri hica i na mjestu ga ubio.

Izvor blizak istrazi rekao je da sukob između Todorovića i Vasića traje duže vrijeme zbog Vasićeve kćerke iz prvog braka. Mještani Pipera su ispričali da su čuli da je  Todorović djevojci slao neke neprimjerene SMS poruke.

- Svašta joj je pisao. Ne znam da li su možda bili u vezi ili ne. Pričalo se da je Todorović sačekivao Vasićevu tada  maloljetnu kćerku ispred škole u Loparama i sa njom se sastajao. Vasić je to želio da spriječi, pa je dolazilo do svađa među njima - ispričao je Todorovićev komšija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana