Nožem ubo bivšu djevojku

Nebojša Tomašević
Nožem ubo bivšu djevojku

Banjaluka - Optuženi za pokušaj ubistva policijski inspektor Željko Lazić (43) iz Prnjavora u banjalučkom Okružnom sudu rekao je da je nožem ubo Snježanu Madžarić (30) s kojom je bio u vanbračnoj vezi, ali da nije imao namjeru da je ubije.

On se pred sudskim vijeće, kojim je predsjedavala Olga Pantić, Madžarićevoj izvinio za to i rekao da mu je žao što je to učinio.

Lazića banjalučko Okružno tužilaštvo tereti da je 14. maja ove godine u kafe baru "Stela" u Prnjavoru ubo Madžarićevu nožem u stomak.

Madžarićeva je ispričala da joj je on ranije prijetio i maltretirao je zbog čega je sa njim i raskinula vezu. Istakla je da je Lazić ubo nožem dok je sjedila u kafiću na očigled njihove kćerke.

- Taj dan došao je u kafić "Stela" u kojem sam radila i sjeo  za naš sto. Nisam vidjela trenutak kada me je ubo niti sam vidjela nož. Da sam ubodena shvatila sam kada sam ustala i kada su vrisnuli moja sestra i kćerka. Tad sam primijetila  nož zariven u stomak i krv. Izvukla sam ga, a Lazić je u tom trenutku već izašao iz kafića - rekla je Madžarićeva.

Ona je ispričala da je Lazić dok su bili u vezi, a i poslije dolazio u kafić gdje je radila i prijetio svakom muškarcu koji popriča sa njom.

- Lazića se i danas plašim. Kada bi on bio na slobodi neko od nas dvoje bi morao otići iz Prnjavora. To bih bila ja - rekla je Madžarićeva.

Vještak specijalista sudske medicine Milan Srdić kazao je da je Madžarićeva  nakon što je nožem ubo optuženi zadobila lake povrede. Vještak biološko-hemijske struke Veselka Bjelaković rekla je da je vještačenjem utvrdila da krv koja je bila na nožu kojim je ubodena Madžarićeva odgovara njenoj krvnoj grupi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana