Zvorničanin otkriven u devastiranoj kući sa kilogramom spida

Nebojša Tomašević
Zvorničanin otkriven u devastiranoj kući sa kilogramom spida

ZVORNIK - Slaviša Govedarica (42) iz Zvornika koji je uhapšen u akciji "Store 3", sa više od kilogram spida, otkriven je  u devastiranom objektu gdje se inače okupljaju lica sklona zloupotrebama droga, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Zvornik, uz navođenje inicijala, nakon ispitivanja je Govedarica predat u nadležnost bijeljinskog Okružnog tužilaštva, a na teret mu se stavlja neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga.

Prema saznanjima „Glasa“,  Govedarica je poznat od ranije po sukobu sa zakonom.

Iz Policijske uprave Zvornik saopštili su da je akcija "Store 3" sprovedena 6. marta, a  usmjerena je na sprečavanje i suzbijanje zloupotrebe opojnih droga.

- U okviru akcije slobode je lišeno lice S.G. iz Zvornika zbog postojanja osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga. Pretresom lica kao i kuće i pomoćnih objekata koje koristi nađeni su narkotici. Pronađeno je 1.066,9 grama  bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid i 11,9 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu –saopštila je policija, ne navodeći druge detalje.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana