Zmaj od Šipova pušten iz pritvora

Kurir
Zmaj od Šipova pušten iz pritvora

Bivši rijaliti učesnik Ilija Grahovac, zvani Zmaj od Šipova, koji je juče ujutru uhapšen zbog sumnje da je pretukao komšinicu pušten je na slobodu, piše Kurir.

Ilija Grahovac, koji se proslavio učešćem u rijalitijima u Srbiji, lišen je slobode juče ujutru jer je navodno pretukao komšinicu u Šipovu. Međutim, kako je za Kurir potvrdio njegov advokat Dušan Tomić, on je poslije 24 sata iza rešetaka pušten iz pritvora kao slobodan čovjek.

- Ilija Grahovac pušten je kući i protiv njega neće biti pokrenuta nikakva istraga. Stigla je potvrda i od nadležnog tužilaštva da protiv njega neće biti podnesena krivična prijava. Moj klijent nije ni prišao toj ženi - rekao je za Kurir advokat Dušan Tomić.

Kako je rekao Tomić, Grahovac je ranije oslobođen i optužbi da je komšiju S. S. u Šipovu tukao čekićem nakon što mu je on nožem izbo kravu. 

- Oslobođen je tih optužbi i krivično se više ne tereti pred sudom u Mrkonjić Gradu. Nevin je proveo u pritvoru devet dana tim povodom - izjavio je advokat Tomić. 

Grahovac je, podsjetimo, hapšen u avgustu 2019. godine kada je, kako se sumnjalo, nanio povrede svom komšiji S. S. koga je, prema optužnici, udario čekićem u glavu. On je tada bio u pritvoru, a kada je napustio ćeliju pravo je otišao u jedan rijaliti gdje je prepričavao svoje zatvorske dane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana