Zet pucao pred kućom punca, a potom mu prijetio smrću

N. T.
Zet pucao pred kućom punca, a potom mu prijetio smrću

TESLIĆ - Teslićanin D.B. (35) uhapšen je juče zbog sumnje da je pucao iz pištolja pred kućom punca, kojem je nakon toga na putu prijetio ubistvom, potvrđeno je "Glasu Srpske"

Sve se desilo juče, a prema nezvaničnim informacijama osumnjičeni je tog dana  automobilom došao pred kuću punca i iz pištolja ispalio više hitaca u vazduh.

- Tom prilikom u kući nije bilo nikoga  i kada je to shvatio D. B. je nastavio da se vozi i na putu je susreo punca koji se vraćao iz komšiluka. Kada ga je ugledao  zaustavio je automobil te mu kroz prozor  prijetio smrću nakon čega je otišao.  Za slučaj je ubrzo saznala policija koja je pronašla osumnjičenog i privela - rekao je izvor blizak istrazi.

Pojasnio je da  motiv sukoba izmeđ punca i zeta nije poznat, ali se istražuju razmirice od  ranije kako bi se utvrdilo zbog čega se ovo desilo.

Iz Policijske uprave Doboj su saopštili da je D.B. uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

”Postoji sumnja da je D.B. došao pred kuću oštećenog i iz vatrenog oružja ispalilo više hitaca u vazduh, nakon čega je iz vozila u pokretu uputilo ozbiljne prijetnje po život i tijelo prema oštećenom, što je kod njega izazvalo osjećaj ugroženosti”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je operativnim radom osumnjičeni pronađen i uhapšen i da će po kompletiranju predmeta protiv njega biti dostavljen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana