Zeničanin ranjen u stomak, ljekari se bore za njegov život

J. Sa.
Foto: Ilustracija

ZENICA - A. Č. (31) iz Zenice koji je zadobio povrede iz vatrenog oružja u predjelu stomaka, operisan je u zeničkoj bolnici, te je životno ugrožen, potvrđeno je „Glasu Srpske“.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona saopštili su da je A. Č. u subotu iza ponoći dovezen u zeničku bolnicu sa povredama nastalim iz vatrenog oružja.

- On je, kao i osoba koja ga je dovezla do bolnice, odbijao sarađivati s policijom u vezi da okolnostima nastanka povreda. Obavljajući pretragu na terenu, policija je u ulici Dobrovoljnih davalaca krvi pronašla vozilo „golf“ sa oštećenim zadnjim vjetrobranskim staklom i tragove krvi - saopštili su iz policije.

Dodaju da se pretpostavlja da pronađeno vozilo ima veze sa povređivanjem navedenog muškarca.

- Vozilo je zapečaćeno i prevezeno na parking prostor ispred sjedišta MUP-a u Zenuci gdje će se po naredbi suda vršiti pretres, kao i uviđaj. - naveli su iz policije.

Za sada nisu poznate okolnosti pod kojima su nastale povrede na tijelu muškarca, odnosno da li je u pitanju samoranjavanje ili povrede nanesene od drugog lica. Policiji ne isključuje nijednu od ovih mogućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana