Žena poginula u jezivoj nesreći u prodavnici: Lift joj uhvatio kosu i povukao je

GS
Žena poginula u jezivoj nesreći u prodavnici: Lift joj uhvatio kosu i povukao je

GORNjI MILANOVAC - S.B. (35) poginula je juče u jednoj trgovinskoj radnji u Gornjem Milanovca, kada je priklještio teretni lift koji je služio za prenos robe iz magacina u podrumu u prodajne prostorije.

- Ona je sišla u podrum da uzme nešto od robe i kažu da se samo čulo kao prasak - kaže za Kurir komšinica koja živi u zgradi u kojoj se nalazi i prodavnica.

Prema njenim riječima neki od radnika kažu da joj je lift uhvatio kosu.

- Niko nije bio u tom trenutku sa njom da bismo znali šta se tačno desilo, ali kažu da joj je lift uhvatio kosu, povukao i tako priklještio. Mi nikako ne možemo da dođemo sebi od kako smo čuli - kaže komšinica i dodaje da je stradala žena uvijek bila nasmijana.

-Ona je iz Čačka rodom, ali radi u Gornjem Milanovcu jer se udala u mjestu Majdan i ima dvoje divne djece, velika je žal za njom – kaže komšinica.

Kako kažu komšije, niko ne može da povjeruje da je više nema.

- Tog jutra sam bio u prodavnici, javio se, malo smo porazgovarali. Rekla mi je da nije bilo mnogo posla to jutro, da je uzela malo da sređuje i dva sata kasnije sam čuo za tragediju, tresao sam se cijeli dan...- ispričao je on.

Uviđaj je, kako su pisali lokalni mediji, trajao više sati, bila je angažovana i vatrogasno spasilačka jedinica, a iz nadležne policijske uprave u Čačku se, do objavljivanja ove vijesti, nisu oglasili.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana