Žena iz Doboja vozila bez dozvole neregistrovani „jugo“, već duguje 16.635 KM za kazne

Srna
Žena iz Doboja vozila bez dozvole neregistrovani „jugo“, već duguje 16.635 KM za kazne

DOBOJ- Dobojska policija oduzela je neregistrovano putničko vozilo "zastava jugo florida", kojim je prije sticanja prava upravljala S.S. iz ovog grada, a za koju je utvrđeno i da ima dug u Registru novčanih kazni u iznosu od oko 16.635 KM.

Vozilo je kontrolisano juče u dobojskom naselju Johovac, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Protiv S.S. će nadležnom sudu biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Kandidat za gradonačelnika Zagreba objavio kartu Hrvatske do Beograda

ZAGREB - Kandidat najuticajnije opozicione SDP za gradonačelnika Zagreba na predstojećim lokalnim izborima Joška Klisović objavio je kartu Hrvatske koja obuhvata Zemun, Sremsku Mitrovicu, Šid, Frušku Goru, kao i Boku Kotorsku.

- Žao mi je što premijer (Andrej Plenković) tako brzo ne reaguje na ključne probleme u državi - napisao je Klisović u mejlu sa kartom koji je poslao na više hiljada članova SDP-a u Zagrebu.

Hrvatska je na prikazanoj karti prikazana u postojećim granicama, proširena na Srbiju do Zemnu i dijelove Crne Gore, prenio je zagrebački "Jutarnji list", koji je i objavio kartu.

Igor Dragovan iz štaba SDP-a rekao je da je u pitanju tehnička greška.

- To je jedna glupa i nepotrebna tehnička greška. Oni koji su za tu grešku krivi, već su preuzeli odgovornost. Mi nastavljamo dalje - rekao je Dragovan za zagrebački dnevnik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana