Muškarac priveden zbog sumnje da je umiješan u ubistvo Mustafe

Tanjug
Muškarac priveden zbog sumnje da je umiješan u ubistvo Mustafe

PODGORICA - Jutros ubijeni Edmond Mustafa u Baru se u policijskoj evidenciji vodi kao bezbjednosno interesantno lice, a zbog sumnje da je umiješan u njegovu likvidaciju u prostorije barske policije privedena je jedna muška osoba.

Iz barske policije saopšteno je da se vrše detaljne provjere zbog sumnje da je privedeni povezan ili se može dovesti u vezu sa ubistvom Mustafe.

"Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su sve raspoložive resurse stavili na raspolaganje Regionalnom centru bezbjednosti 'Jug' u smislu ljudskih resursa i tehničke opreme u cilju sprovođenja izviđajnih mera i radnji u pravcu dokazivanja i rasvetljavanja ovog krivičnog djela.

Uviđajem će rukovoditi tužilac iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici", navodi se u policijskom saopštenju.

Prema riječima očevidaca, u Mustafu je ispaljeno više od deset hitaca nakon čega se ubica motorom udaljio sa lica mjesta.

Očevici su za portal podgoričkog Dana ispričali da se Mustafa u trenutku pucnjave nalazio blizini jedne poslovne banke u društvu mlađe ženske osobe.

Policija, dodaje se, utvrđuje da li je riječ o nastavku sukoba klanova. Istraga ide u dva pravca. Žrtva se vodi kao pripadnik "škaljarskog klana". Policija proverava i sumnju da li je bio u sukobu sa osobama bliskim toj kriminalnoj organizaciji, piše portal. 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana