MMA borac uhapšen zbog navođenja na prostituciju

GS
MMA borac uhapšen zbog navođenja na prostituciju

SARAJEVO - Policija Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo uhapsila je sinoć u Sarajevu MMA borca Denisa Stojnića (42) zbog sumnje na navođenje na međunarodnu prostituciju i primanje dara za trgovinu uticajem, javili su federalni mediji.

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo, navodeći inicijale uhapšenog, saopštilo je da su izvršeni pretresi više stanova i ostalih prostorija koje koristi osumnjičeni s ciljem pronalaska dokaza i predmeta vezanih za izvršenje navedenih krivičnih djela, dodaje se u saopštenju.

Hapšenje i pretresi izvršeni su po naredbi Tužilaštva BiH, odnosno Suda BiH.

Nad uhapšenim će tokom dana biti nastavljena kriminalistička obrada.

-O preduzetim mjerama i radnjama obaviješten je postupajući tužilac Tužilaštva BiH, pod čijim nadzorom policijski službenici nastavljaju dalje aktivnosti s ciljem dokumentovanja predmetnih krivičnih djela - dodaje se u saopštenju.

Kliks saznaje da se  hapšenje Stojnića dovodi u vezu sa podacima iz „Skaj“ aplikacije, zbog čega je proteklih dana uhapšeno više osoba. Stojnića terete za organizovani kriminal.

Među ranije uhapšenima su policajci, advokati, kao i osobe iz kriminalnog miljea.

Zbog povezanosti sa „Skaj“ aplikacijom uhapšen je Admir Arnautović, a nakon njega uslijedila su brojna hapšenja, među kojima je bilo i visokorangiranih policijskih službenika.

Posljednja u nizu hapšenja desila su se prije nekoliko dana kada je uhapšen Arnautovićev advokat Zlatko Ibrišimović, kao i policajac MUP-a KS Amer Selak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana