Zbog dva stana pravnik zadavio komšinicu ?

Kurir
Zbog dva stana pravnik zadavio komšinicu ?

BEOGRAD - Pravnik optužen da je ubio prvu komšinicu zbog dva stana.

I. K. (61) sumnjiči se da je u aprilu prošle godine ubio ženu koja je svoje nekretnine prepisala njegovoj djeci, a potom pokušao da prikrije zločin.

Muškarac I. K. (61) Više javno tužilaštvo u Beogradu optužilo je da je u noći između 23. i 24. aprila prošle godine ubio svoju prvu komšinicu R. B. (85), tako što je zadavio u njenom stanu na Novom Beogradu!

Kako Kurir saznaje, sumnja se da je motiv stravičnog zločina to što je I. K. inače diplomirani pravnik, posumnjao da bi R. B. mogla da se predomisli vezano za testament kojim je svoja dva stana ostavila njegovoj djeci.

Testament potpisan

Prema navodima optužnice Višeg javnog tužilaštva u Beogradu u koju je Kurir imao uvid, sumnja se da je I. K. ubio R. B. nakon što je ona testamentom od 12. aprila prošle godine, koji je potpisan u prisustvu dva svjedoka, svoja dva stana ostavila djeci I. K. što je on znao. Kako se navodi, upravo on je kontaktirao advokata koji mu je sačinio tekst testamenta, znajući da se pokojna u prethodnom periodu premišljala oko ostavljanja stanova njegovoj djeci.

- I. K. je od starice zahtijevao da potpiše ugovor o poklonu kod notara, kojim bi njene nekretnine odmah pripale njegovoj djeci, ali je pristala da im stanove prepiše testamentom - otkriva izvor Kurira i dodaje da je moguće da je I. K. sumnjao da bi ona mogla da se predomisli, javlja Kurir.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana