Završena istraga o pronalasku leša u Vlasenici: Obdukcija utvrdila da je žrtva umrla prirodnom smrću

N.T.
Završena istraga o pronalasku leša u Vlasenici: Obdukcija utvrdila da je žrtva umrla prirodnom smrću

VLASENICA - Obdukcijom tijela Darjane S. (39) iz Vlasenice, koja je pronađena je mrtva u kući sa povredama na tijelu, utvrđeno je da je u pitanju prirodna smrt, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Kako saznajemo mrtvu Darjanu u stanu je pronašao S.V. iz Vlasenice koji već neko vrijeme živi sa njom.

Prilikom pregleda leša, ljekar mrtvozornik je uočio određene povrede, pa je dežurni tužilac je Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo naredio obdukciju tijela kako bi se utvrdio uzrok smrti.

- Policija je  uzela izjavu od osobe koja je pronašla leš, a on  nije privođen. Obdukcija je pokazala da se u ovom slučaju radi o prirodnoj smrti pa nema ni elemenata krivičnog djela. Pretpostavlja se da je ona povrede zadobila slučajnim padom - rekao je izvor blizak istrazi.

Iz Policijske uprave Zvornik, saopšteno je da im je ovaj slučaj prijavljen u srijedu oko 18.05 časova.

- Policiji u Vlasnici S.V. je prijavio da je u porodičnoj kući u pronađeno beživotno tijelo D.S. Odmah poslije toga policijski službenici su izašli na lice mjesta i pozvali hitnu pomoć Doma zdravlja Vlasenica. Na licu mjesta bio je prisutan i ljekar Doma zdravlja, koji je potvrdio smrt D.S. i on se nakon izvršenog pregleda tijela nije mogao izjasniti o uzroku smrti - saopštili su iz Policijske uprave Zvornik.

U policiji su potvrdili da je nakon obdukcije tijela utvrđeno da je žena umrla prirodnom smrću. Nisu mogli da navode druge detalje ovog slučaja.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana