Završen dokazni postupak na suđenju pjevaču Halidu Muslimoviću

Nebojša Tomašević
Završen dokazni postupak na suđenju pjevaču Halidu Muslimoviću

BANjALUKA - Dokazni postupak na suđenju pjevaču Halidu Muslimoviću, koga optužnica tereti za premlaćivanje Sonje Bašić s kojom je navodno bio u emotivnoj vezi, završen je danas u Osnjnovnom sudu u Banjaluci.

Iznošenje završnih riječi odbrane i optužbe zakazano je za naredno ročište nakon čega će sud donijeti presudu.

Sudija Zoran Milojica tražio je iznošenje završnih riječi odmah po okončanju dokaznog postupka, ali odbrana nije bila spremna.

Muslimovića optužnica tereti za nanošenje tjelesnih povreda i ugrožavanje sigurnosti.

Prema optužnici banjalučkog tužilaštva, Muslimović je nakon kraće prepirke 27. jula 2018. godine u svom automobilu „pežo 607" udario Bašićevu više puta šakom u lice. Sve se odigralo između dva do tri časa ujutro, na putu Banjaluka - Kozarac.

U optužnici se navodilo da je tokom puta Muslimović u jednom momentu  zaustavio auto i uhvatio Bašićevu za kosu  izvukao sa suvozačevog mjesta  izbacio iz automobila na beton i opet udario te ugrizao za desno rame. Zatim ju je opet vratio u auto.

- Nakon što ju je odvezao u Banjaluku, Bašićeva je tražila da je ostavi kod njenog stana i rekla mu da će da pozove policiju. Optuženi Muslimović joj je rekao "Ti si mala maca za mene. Znaš li ti ko sam ja, vozaću te u gepeku, mrak će te progutati" - stoji u optužnici.

Muslimović je tokom ranijeg svjedočenja tvrdio da se on od nje branio, a da je ugriz nastao jer joj je htio "pomoći"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana