Zatraženo pritvaranje sina savjetnika direktora Policije (VIDEO)

Nebojša Tomašević
Zatraženo pritvaranje sina savjetnika direktora Policije (VIDEO)

BANjALUKA - Postupajući tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva zatražio je određivanje pritvora za Marka Simića (30) iz Banjaluke kod koga je u vozilu pronađeno 5.5 kilograma marihuane.

Kako je saopšteno iz Tužilaštva, pomenutog terete za neovlaštenu proizvodnju i promet opojnih droga.

- Pritvor je zatražen zbog bojazni od bjekstva, uticaja na svjedoke, saučesnike ili prikrivače i bojazni od ponavljanja djela. Prijedlog pritvora upućen je Osnovnom sudu u Banjaluci i osumnjičeni je odveden u ovu ustanovu gdje će ga ispitati sudija za prethodni postupak i odlučiti o prijedlogu. Osumnjičeni Simić je 30. septembra u Banjaluci, u prtljažniku putničkog vozila, neovlašteno radi prodaje držao 5,5 kilograma zeljaste materija koja izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu- stoji u saopštenju tužilaštva.

Simić je uhapšen u akciji "Nišan 3" banjalučke policije kada je, kako saznajemo, vozeći BMW pokušao da pobjegne u Kuljanskoj ulici u Banjaluci. Patrola ga je sustigla nakon što je prošao kroz jedno dvorište i došao na obližnju livadu.

Nakon toga, pretresom vozila kod je nađena droga. Marko je sin Dragana Simića koji je trenutno savjetnik direktora Policije Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana