Zatraženo pritvaranje Banjalučanina zbog teške krađe

N.T.
Foto: G.S.

BANjALUKA – Postupajući tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva predložio je određivanje pritvora Danijelu Mileševiću zvanom Džo (39) iz Banjaluke zbog sumnje da je počinio tešku krađu.

Kako je saopšteno iz tužilaštva na teret mu stavljaju da je od 21.decembra 2023. do 12. januara 2024. godine, provaljivao u ugostiteljske objekte iz kojih je krao novac i druge predmete, te na za sebe pribavio protivpravnu imovinsku korist. 

Navode da je pritvor zatražen zbog bojazni od ponavljanja krivičnog djela, a prijedlog je upućen Osnovnom sudu u Banjaluci.

Milešević je uhapšen u akciji policije "Park"  i kako je ranije saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka terete ga da je iz nekoliko ugostiteljskih objekata ukrao računarsku opremu i novac te tako ukupno nezakonito stekao 4.120 KM.

Prilikom hapšenja, kako su naveli, tokom preduzimanja operativnih mjera i radnji, pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih djela.

Milešević je poznat po krivičnim djelima uglavnom kao serijski provalnik  zbog čega je hapšen više puta i u svom dosijeu ima više od 150 provalnih krađa.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana