Zapaljena vikendica odborničkog kandidata

Nebojša Tomašević
Zapaljena vikendica odborničkog kandidata

DOBOJ – Policija traga za nepoznatom osobom ili više njih koji su zapalili vikendicu vlasnika portala "dobojski.info" i kandidata liste Za pravdu i red na predstojećim izborima Slaviše Pavlovića, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Požar na vikendici koja se nalazi u selu Pranjkovci kod Doboja izbio je u ponedjeljak uveče, a u njemu je izgorjelo potkrovlje. Prema nezvaničnim informacijama tokom uviđaja je utvrđeno da je požar podmetnut i da je u vikendicu provaljeno.

- U unutrašnjosti vikendice se osjetio miris benzina tako da se pretpostavlja da je uz pomoć tog goriva podmetnut požar. Uočeni su i tragovi provale-rekao je izvor blizak istrazi.

U Policijskoj upravi Doboj kazali su da je Policijskoj stanici Doboj 2 16. septembra oko 21.40 časova prijavljeno je da je došlo do požara na objektu vlasništvo lica S.P. iz Doboja.

- Preduzimaju potrebne mjere i radnje na utvrđivanju izvršioca krivičnog djela paljevina koje se odnosi na izazivanje požara na objektu vlasništvo lica S.P. U požaru je nastupila materijalna šteta, a lokalizovan je od strane pripadnika Teritorijalno vatrogasno-spasilačke jedinice Doboj.

Uviđaj su danas jutarnjim časovima, izvršili policijski službenici Policijske uprave Doboj zajedno sa inspektorom za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara Policijske uprave Doboj-saopšteno je iz policije.

Dodaje se da je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela paljevina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana