Više lica kažnjeno zbog zloupotrebe droge

Srna
Više lica kažnjeno zbog zloupotrebe droge

BANjALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su proteklog vikenda više lica tokom rada na sprečavanju krivičnih djela i prekršaja iz oblasti zloupotrebe droge.

Iz ove uprave je saopšteno da je uhapšeno lice iz Banjaluke čiji su inicijali D.S. zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru, te S.Ž. iz istog grada zbog kršenja Zakona o proizvodnji i prometu droge.

"Lice D.S. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo droge u organizmu i utvrđeno je prisustvo THC-a i spida. Kod lica S.Ž. pronađena je PVC vrećica u kojoj se nalazila određena količina marihuane", navodi se u saopštenju.

Proteklog vikenda uhapšeno je i lice iz Gradiške čiji su inicijali A.K. zbog kršenja Zakona osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

"Zaustavljen je automobil `folksvagen`, a lice koje je upravljalo vozilom odbilo je da se podvrgne ispitivanju na prisustvo droge", saopšteno je iz banjalučke policije.

U Banjaluci je tokom vikenda uhapšeno i lice iz Bihaća čiji su inicijali S.Ć. kod kojeg je pronađena određena količina kokaina.

Uhapšeno je i lice iz Banjaluke čiji su inicijali B.B. zbog kršenja odredaba Zakona osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, a kažnjena su i druga lica koja su odbila da se podvrgnu ispitivanju na prisustvo droge. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana