Utvrđen uzrok smrti Bijeljinca koji je pronađen u „golfu“

Nebojša Tomašević
Utvrđen uzrok smrti Bijeljinca koji je pronađen u „golfu“

BIJELjINA - Muškarac M.Z. koji je sinoć pronađen mrtav u automobilu “golf” u Bijeljini umro je prirodnom smrću, saopšteno je Policijske uprave Bijeljina.

-  Policijskoj stanici Bijeljina, 15. januara oko 18.50 časova  građani su prijavili da se u ulici Gravrila Principa, ispred jednog od ugostiteljskih objekata nalazi putnički automobil ,,golf“ u kojem se nalazi nepoznato muško lice u besvjesnom stanju - navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su odmah po prijavi policijski službenici izašli na lice mjesta i zatekli muškarca  koji  je bio nasloljen na upravljač vozila.

-  Na lice mjesta izašla je i ekipa Hitne pomoći koja je konstatovala smrt. Identifikacijom  utvrđeno je da se radi o M.Z. koji je nastanjen u Bijeljini.  Od strane policijskih službenika izvršen je uviđaj na licu mjesta i tom prilikom je utvrđeno da nema tragova nasilja, te da je smrt nastupila najvjerovatnije prirodnim putem. O svemu navedenom obaviješten je tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini -  rekli su u policiji.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana