Ukradenim predmetima opremio svoju vikendicu: Uhapšen pljačkaš iz Modriče

GS
Ukradenim predmetima opremio svoju vikendicu: Uhapšen pljačkaš iz Modriče

DOBOJ - Lice iz Modriče S.V. uhapšeno je zbog sumnje da je iz kuće i vikendice na području ove opštine ukralo namještaj, bijelu tehniku, elektro-motorne uređaje i druge predmete.

Ukradeni predmeti su pronađeni i biće vraćeni vlasnicima nakon okončanja postupka, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

U saopštenju je navedeno da su pripanici Policijske stanice Modriča juče uhapsili lice S.V., koje je osumnjičeno da je krivična djela teška krađa izvršilo tokom aprila.

"Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Modriči i Osnovnog suda u Doboju policijski službenici su izvršili pretrese na dvije lokacije na području Modriče i području Doboja koje koristi ovo lice i tom prilikom pronađeni su predmeti koji potiču iz ovih krivičnih djela", dodali su iz policije.

Nakon dokumentovanja predmeta protiv S.V. će Okružnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima.

Srna saznaje da je osumnjičeno lice otuđenim predmetima opremilo svoju vikendicu na području Doboja.

Policija je juče u Derventi uhapsila lice sa područja ovog grada čiji su inicijali D.R. jer je upravljalo vozilom sa 2,10 promila alkohola u organizmu.

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela i tri saobraćajne nezgode.

Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana